Медицински покривки 60

Шифра
2119

Материјал
целулоза

G/m2
20

Број на слоеви ламинирани
2

Должина на листот (cm)
22

Ширина на листот (cm)
60

Дијаметар на хилзна
50

Должина во метри
80

Број на листови (22cm)
360

Перфорација
да

Пакет
6