Производи

Производи

Производствениот капацитет на ИВОНА овозможува производство на стандардни производи (бришачи,салвети,марамици и тоалетна хартија од Програма за дома), но и производи направени според специфичните барања и желби на нашите клиенти (Професионал програма).

Професионал програма

toaletna_harftija
Професионал – хартиените производи ИВОНА се изработени од високо квалитетна целулоза, со современа технологија, по мерка и желба на секој клиент посебно …

Повеќе

Програма за дома

toaletna_harftija
ИВОНА хигиенско-хартиените производи за дома се изработени од 100% целулоза и со иновативен технолошки процес кој ги прави меки, впивливи и сигурни за …

Повеќе