Тоалетна хартија

Тоалетна хартија е изработена од 100% целулоза и со иновативна технологија што ја прави неверојатно мека и нежна, и прилагодена за целото семејство.

ИВОНА – камилица
(100% целулоза, 2 слоја , 1/8)

Тоалетна хартија, направена од висококвалитетен материјал и оплеменета со нежен мирис на камилица со што се издвојува од останатите производи на пазарот.

ИВОНА – праска
(100% целулоза, 3 слоја , 1/8)

Трослојна тоалетна хартија со врвен квалитет, од 100% целулоза, со неодолив мирис на праска и со максимална мекост и нежност.

ИВОНА – лаванда
(100% целулоза, 2 слоја , 1/24)

Тоалетна хартија, направена од висококвалитетен материјал и оплеменета со нежен мирис на лаванда, а со цената прифатлива за секој буџет.

ИВОНА – коцка
(100% целулоза, 3 слоја , 1/8)

Тоалетна хартија со врвен квалитет, направен од 100% целулоза со неверојатна мекост и нежност за целото семејство.

ИВОНА – ЏАМБО НАТУРА
(целулоза, 2 слоја , 2 х 450 )

Тоалетна хартија, направена од висококвалитетен материјал. Иновативен производ кој штеди на простор во Вашиот дом и секако Вашиот паричник.

ИВОНА – ЏАМБО ПРЕМИУМ
(100% целулоза, 2 слоја , 2х450)

Тоалетна хартија направена од 100 % целулоза, мека и нежна, а од останатите производи ја издвојува цената и должината на ролната која овозможува долго траење,а истовремено штеди на простор во Вашиот дом.

ИВОНА – економик
(100% целулоза, 2 слоја , 1/4)

Тоалетна хартија, 100 % целулоза, мека и нежна, со зголемена должина и ниска цена.