Тоалетна хартија

Професионал тоалетна хартија е изработена од 100% целулоза и со иновативна технологија што ја прави неверојатно мека и нежна, и прилагодена според специфичните барања на секој клиент посебно. За секој вид на тоалетна хартија располагаме и со соодветни држачи.