Професионал програма

Професионал програма

Професионал – хартиените производи ИВОНА се изработени од високо квалитетна целулоза, со современа технологија, по мерка и желба на секој клиент посебно.

Тоалетна хартија

Професионал тоалетна хартија е изработена од 100% цел …
Повеќе

Бришачи за раце

Професионал бришачи за раце се изработени од високо …
Повеќе

Салвети

Професионал салветите се направени од 100% целулоза …
Повеќе

Диспензери

За сите хартиени производи од професионал програ …
Повеќе

Медицински покривки

Медицинските покривки се изработени од високо …
Повеќе