Бришачи за раце

Професионал бришачи за раце се изработени од висококвалитетна целулоза и најсовремена технологија која овозможува максимална впивливост и цврстина на сите видови бришачи во ролна, сложенки, како и специјал бришачите. За секој вид располагаме и со соодветни држачи.