Програма за дома

Програма за дома

ИВОНА хигиенско-хартиените производи за дома се изработени од 100% целулоза и со иновативен технолошки процес кој ги прави меки, впивливи и сигурни за целото семејство.

Тоалетна хартија

Тоалетна хартија е изработена од 100% целулоза и со иновативна …
Повеќе

Бришачи за раце

Бришачи за раце се изработени од 100% целулоза и со иновативна …
Повеќе

Салвети

Сите салвети се направени од 100% целулоза и ги има …
Повеќе

Марамици

ИВОНА марамиците се направени од најквалитетна …
Повеќе

Фолија

Фолиите ИВОНА се хигиенски производи, водоотпорни …
Повеќе