Марамици

ИВОНА марамиците се направени од најквалитетна целулоза и се неверојатно меки и нежни за најчувствителната детска кожа.

МАРАМИЦИ 1/10 (јагода)

100% целулоза, трослојни

МАРАМИЦИ 1/10 (ментол)

100% целулоза, трослојни

МАРАМИЦИ 1/10 (фреш)

100% целулоза, трослојни