Хигиената на прво место

“Со постојано вложување во нови технологии, човечки ресурси, како и со користење на висококвалитетна целулоза ИВОНА произведува разновиден асортиман на тоалетна хартија, бришачи, салвети, марамици, кои одговараат на потребите и желбите на потрошувачите.”

Професионал програма

Професионал – хартиените производи ИВОНА се изработени од високо квалитетна целулоза, со современа технологија, по мерка и желба на секој клиент посебно.
Повеќе

Програма за дома

ИВОНА хигиенско-хартиените производи за дома се изработени од 100% целулоза и со иновативен технолошки процес кој ги прави меки, впивливи и сигурни за целото семејство.
Повеќе