Фолија

Фолиите ИВОНА се хигиенски производи,водоотпорни,без мирис и се идеални за пакување,замрзнување,готвење и складирање на храната кои нудат заштита на храната од надворешни влијанија.

АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА – 5 метри

АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА – 10 метри

АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА – 100 метри

ХАРТИЈА ЗА ПЕЧЕЊЕ – 8 метри

СТРЕЧ ФОЛИЈА – 20 метри