Бришачи за раце

Бришачи за раце се изработени од 100% целулоза и со иновативна технологија која ги прави максимално впивливи и погодни за бришење, а исто така и доволно цврсти за силен ефект при чистење на секакви површини.

ИВОНА – Џамбо кујнски ролни
(100% целулоза, 2 слоја, 2х450)

Бришачи за раце, високо квалитетни, 100% целулозни, со појачана формулација за издржливостна хартијата при чистење на секаква површина.

ИВОНА – Џамбо кујнски ролни
(100% целулоза, 2 слоја, 2х750)

Бришачи за раце, високо квалитетни, 100% целулозни, со максимална функција на впивање и силен ефект на чистење која е овозможена со посебната структура и обработка на хартијата.

ИВОНА – Бришачи за раце 1Х800
(100% целулоза, 2 слоја, 1х800)

Бришачи за раце, направен на основа на совршена комбинација на внимателно одбрана хартија и врвна технологија која придонесува за неверојатно голема впивливост и силен ефект на чистење.

ИВОНА – Бришачи за раце премиум 1х1000
(100% целулоза, 2 слоја, 1х1000)

Бришачи за раце, направен на основа на совршена комбинација на внимателно одбрана хартија и врвна технологија која придонесува за неверојатно голема впивливост и силен ефект на чистење.

ИВОНА- Бришачи за раце натура 1х1000
(целулоза, 2 слоја, 1х1000)

Бришачи за раце, направен на основа на вистински однос на квалитетот и цената, за максимален ефект на чистење и екстра заштеда.

КОЗМЕТИЧКИ КРПИ – PURE

Козметички крпи, со неверојатна мекост и нежност за целото семејство, направен на основа на совршена комбинација на внимателно одбрана хартија и врвна технологија која се грижи за здравјето на Вашата кожа.