Индустриски бришачи за раце ЏАМБО 2500 премиум

Поврзани производи

Држач за индустриски бришачи

Шифра
2109
Материјал
100% целулоза
G/m2
21
Број на слоеви ламинирани
2
Дијаметар на ролна (cm)
27
Висина на ролна (cm)
23
Дијаметар на хилзна (mm)
40 mm
Извлекување на хилзна
не
Должина во метри
325
Број на листови 22(cm)
1500
Перфорација
да
Пакет
2